Toc telefon

toc-telefonPentru un plus de eleganta, accesorizati-va telefonul cu un toc telefon. Acest accesoriu, toc telefon se comporta ca o husa, diferenta dintre cele doua fiindca ca tocul acopera si partea din fata a telefonului – ecranul cu o clapeta.

Un toc telefon poate veni in mai multe culori si modele. Il puteti alege in functie de tinuta pentru care optati in anumite zile sau in functie de accesoriile pe care le purtati, insa cele mai populare modele sunt cele negre din piele, acestea potrivindu-se la aproape orice fel de tinuta.

Spre deosebire de carcasele actuale, un toc telefon este mai eficient tocmai fiindca acopera si ecranul, nu numai partea din spate a telefonului, asigurand astfel o protectie in plus pentru ecran. Un inconvenient ar fi faptul ca trebuie sa scoti de fiecare data telefonul din suport, dar si acest minus poate fi transformat intr-un avantaj in sensul in care telefonul poate fi curatat mai usor, la fel si tocul.

Daca nu gasiti huse de tip toc telefon la magazinele din orasul dumneavoastra va recomandam magazinul online HuseColorate.ro. Aici veti gasi tocuri potrivite pentru telefonul dumneavoastra sau puteti da comanda de o anumita astfel de husa. De asemenea le puteti personaliza in functie de preferintele dumneavoastra.

Astfel de accesorii sunt utile si necesare pentru a te bucura cat mai mult de telefonul tau, in conditii sigure. Alaturi de toc, mai puteti opta pentru carcase, fie din silicon sau plastic dur si folii pentru ecran, mate sau lucioase.