Nisipul cuartos

Nisipul cuartos

Nisipul cuartos pentru filtrarea apei si prevenirea innisiparii se poate folosi si la piscine, bazine ca nisip filtre piscina. Acesta este un nisip cuartos cu un continut de dioxid de siliciude min 96%. Nisipul cuartos se utilizeaza ca material filtrant la instalatiile de tratare a apei sau pentru prevenirea innisparii puturilor forate, a drenurilor sau izvoarelor.

Nisipul cuartos este foarte folositor chiar si la o piscina sau bazine de inot, pentru ca asigura filtrarea apei, un proces ce limpezeste apa si o mentine curata pe o perioada mai indelungata. O piscina la o casa frumos amenajata intotdeauna a fost atractiva, dar intretinerea ei si a instalatiilor pentru o piscina este costisitoare, si trebuie intretinute cu atentie. Chiar pentru asta este important sa folositi produsul nisip filtre piscina, care asigura filtrarea apei, inlaturand particulele nedorite si impuritatile din apa. Produsul nisip filtre piscina se foloseste pentru filtre deschise, inchise, single sau multi media.

Produsul nisip filtre piscina este comercializat de catre compania Bega Materiale Industriale, cea mai mare si important producator de nisip cuartos din tara. In oferta companiei putem gasi o gama larga de produse: nisipuri cuartoase, argile plastice si refractare, micronizate de siliciu si feldspat, talc si bentonite. Aceste produse acopera o paleta larga de aplicatii: metalurgie si turnatorie, ceramica, sticla, foraj, hidrotehnica, constructii, filtrarea apei, hrana si asternuturi igienice pentru animale. Aici trebuie mentionat, ca firma nu utilizeaza substante chimice, care sa-i schimbe proprietatile fizico-chimice naturale din zacamant la producerea produsului nisip filtre piscina. Produsul este disponibil in diferite sorturi granulometrice si este ambalat in saci de hartie de cate 25 kg.