Nisip filtre piscina

Nisip filtre piscinaProdusul nisip filtre piscină asigură filtrarea apei și prevenirea înnisipirii, un proces care menține apa limpedă și lasă curat filtrele, lucru esențial pentru întreținerea instalațiilor pentru piscină. O casă sau vilă poate fi și mai atractivă, dacă are o piscină frumos amenajată și întreținută corespunzător, de aceea proprietarii trebuie să aibă foarte mare atenție la întreținerea instalațiilor pentru piscină.

Produsul nisip filtre piscină se obține din nisip cuarțos, cu un continut de dioxid de siliciu de min. 96%. Nisipul cuarțos este un material filtrant, utilizată la piscine sau bazine de înot, care asigură filtrarea apei, pe care o menține curată pe o perioadă mai îndelungată. Acest material filtrant este foarte folositor și la instalațiile de tratare a apei sau pentru prevenirea înnispării puțurilor forate, a drenurilor sau izvoarelor. În procesul de filtrearea apei se înlatură particulele nedorite și a impurităților din apă. În funcție de gradul de poluare a apei, procesul de filtrare trebuie repetat periodic. Trebuie să vă asigurați, că fitrele pe care le aveți, sunt rezistente la toate tratamentele de apă, și că au un strat de anticoroziune, ca să le puteți utiliza pe o perioadă îndelungată.

Produsul nisip filtre piscină este comercializat de firma Bega Minerale Industriale, cea mai recunoscută companie 100% română, care produce în cea mai mare cantitate nisipuri cuarțoase din țară. La fabricarea produsului compania nu utilizează substanțe chimice, care să-i schimbe proprietățile fizico-chimice naturale din zăcământ. Produsul poate fi utilizat la orice tip de filtre piscină: deschise, închise, single sau multi media. Produsul este ambalat în saci de hârtie de câte 25 kg și este disponibil în diferite sorturi granulometrice.