Nisip cuartos

Nisip cuartosImpreuna cu vecinii de la bloc ati hotarat sa va construiti un spatiu de joaca pentru copii. Aveti nevoie de o pardoseala si pavaje rezistente la intemperii. Cel mai indicat ar fi sa folositi nisip cuartos pentru a le realiza

Nisipul cuarţos se mai foloseşte la: constructii in prepararea mortarelor pentru zidărie , tencuieli şi finisaje prin adaos de ciment şi /sau var,terenuri de sport artificiale, terenuri de golf, locuri de joacă pentru copii, material antiderapant; turnatorie.

Daca nu gasiti produsul nisip cuartos la magazinele din oras sau in apropiere, cea mai convenabila solutie este sa achizitionezi online cantitatea de care ai nevoie, de pe Bega Minerale Industriale. Daca aveti nelamuriri in legatura cu acest produs puteti intreba distribuitorul, iar in cel mai scurt timp ti se va raspunde.

Mai trebuie mentionat, pentru o mai buna informare, ca produsul nisip cuartos este 100% romanesc si ca in procesul de exploatare şi prelucrare a nisipului şi cuarţului nu se utilizează substanţe chimice care să-i schimbe proprietăţile fizico-chimice naturale din zăcământ.

Acest produs care asigura o durabilitate a lucrarilor de constructii il gasiti ambalat in saci de hârtie de 25 kg, iar termenul de valabilitate este nelimitat.