Husa silicon

Husa siliconAi avut mai multe telefoane la care a trebuit sa renunti deoarece pe rand au suferit unele defectiuni? Nu ai folosit pentru nici unul dintre ele accesorii de protectie? Pentru noua ta acizitie o husa silicon este varianta cea mai potrivita in acest sens. O husa silicon este cel mai popular accesoriu care-ti protejeaza device-ul, iar in acelasi timp ii ofera un aspect chic, interesant in functie de culorile si modelele pe care le alegi.

Industria telefoanelor mobile a adus pe piata accesorii din cele mai diverse si mai de calitate. O husa silicon iti va tine departe telefonul de defectiuni sau zgarieturi. Daca te-ai hotarat sa-ti achizitionezi o husa silicon maleabila si frumos colorata alaturi de o folie pentru protectia ecranului ai luat decizia cea mai buna.

Husa silicon este o carcasa flexibila, maleabila. Fiind fabricata in functie de modelul telefonului, aceasta ofera spatii pentru butoanele laterale si mufe. Din punct de vedere tehnic, carcasa de silicon ofera protectie la un eventual impact, datorita elasticitatii si capacitatii de amortizare. Exista si carcase waterproof, care ofera o protectie sporita, mai ales cand alegem sa mergem la mare sau la piscina si nu ne putem dezlipi de telefon. De asemenea, siliconul avand si proprietati termostabile, dar termoconductibilitate scazuta, carcasele confectionate din acest material sunt cele mai indicate pentru mediile cu temperaturi ridicate.

Datorita caracterului elastic, husa silicon este accesoriul care nu va mai permite ca telefonul tau mobil sa mai aiba de suferit. Acesta va functiona la capacitatea sa maxima. Nici praful nu va mai constitui un pericol. Modelele noi pentru husa silicon anti-dust impiedica depunerea particulelor.