Hotel in Cluj

Hotel in ClujHotel in Cluj

Care sunt elementele care recomanda un hotel in Cluj ca fiind cea mai buna varianta de cazare pentru o vacanta de vis? Incarcatura istorica a cladirii, pozitionarea centrala, serviciile de cazare ireprosabile si traditia.

Un hotel in Cluj care intruneste toate aceste conditii este Hotel Transilvania, situat pe strada Ferdinand. Hotel Transilvania a fost inaugurat acum mai bine de doua secole, cladirea devenind unul dintre cele mai importante monumente ale Clujului, martora a atator evenimente care au marcat istoria orasului.

Putini stiu ca acest hotel in Cluj a aparut si in literatura, fiind locul unde s-a cazat  Jonathan Harker, personajul din romanul romanul “Dracula” scris de Bram Stoker.

Astazi, hotelul isi asteapta vizitatorii cu bratele deschise, sa se bucure de o vacanta perfecta chiar in…buricul targului, asa cum sustine si motto-ul sau. Hotelul dispune de 28 de camera spatioase, un restaurant cu meniuri care va vor rasfata papilele gustative si parcare pazita. Camerele dispun de televizor, internet wireless si puteti opta pentru servicii de room service. De asemenea, daca doriti sa organizati evenimente business, Hotel Transilvania va poate pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri dispune de videoproiector, flipchart, ecran, conexiune la internet si sistem de traducere simultana.

Toate aceste servicii vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra pentru a avea o vacanta ideala si pentru a va bucura de fiecare zi petrecuta in frumosul oras din inima Transilvaniei.