Hotel in Cluj

Hotel in ClujDacă te afli în trecere și cauți un hotel în Cluj, ce oferă cazare la prețuri accesibile în centrul orașului, cu recepție deschisă permanent și cu parcare gratuită, îți putem recomanda Hotelul Transilvania, care îndeplinește aceste criterii esențiale și vă așteaptă cu o ospitalitate desăvârșită. Hotelul Transilvania este o relicvă vie a istoriei hoteliere, un hotel în Cluj care a reușit să-și desfășoară activitatea hotelieră fără întrerupere de-a lungul secolelor și să rămână cu porțile deschise în fața oaspeților și până astăzi.

Acest hotel în Cluj dispune de 28 de camere amenajate modern, de o parcare exterioară, supravegheată permanent, o sală de evenimente personalizabilă după cerințele oaspeților, de o terasă de vară și un restaurant. Sunt 6 tipuri de camere: superior single, superior twin, junior suite, senior suite, standard single, standard twin, cu o capacitate totală de 48 locuri. Toate camerele a hotelului dispun de facilități moderne, cum ar fi: acces la internet wireless gratuit, TV cablu, linie telefonică, minibar, noptiere cu lămpi, unele camere au și aer condiționat, iar toate camerele sunt izolate fonic.

Sala de evenimente are o capacitate de 40 locuri, este ideală pentru conferințe, training-uri, mese festive, și poate fi adaptată cerințelor clienților. Este dotat cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, internet wireless, laptop-uri de îchiriat, consumabile de birotică și papetărie. Hotelul mai dispune și de un social room, ideal pentru întâlniri de afaceri sau cu prietenii. Terasa de vară are o capacitate de 100 locuri, ideală pentru mic dejun, cină, prânz sau mese festive. Restaurantul, cu o capacitate de 50 locuri, oferă preparate culinari specifice bucătăriei tradiționale, precum diverse specialități ca ”Paprika Hendl” și Impletata” și a bucătăriei internaționale.