Hotel in Cluj

Hotel in Cluj 1

Esti in trecere si cauti cazare la un hotel in Cluj, care sa fie aproape de centrul orasului?
Noi iti recomandam Hotelul Central-Melody, unul dintre cele mai reprezentative unitati de cazare din Cluj-Napoca. Hotelul este situat in centrul orasului, pe Piata Unirii, aproape de cele mai importante obiective ale orasului. Acest hotel in Cluj este gazduit de o cladire istorica, construit in 1868, functionand ca hotel din 1891. Edilul a suferit niste modificari de-a lungul anilor in functie de destinatiile pe care l-a avut, dar stilul lui arhitectonic inca isi pastreaza elementele specifice ale sec. al XIX-lea. In ultimii 50 de ani cladirea a fost utilizata in exclusivitate ca hotel si restautant, si din anul 1995 isi poarta numele de Hotel Central-Melody.

Acest hotel in Cluj, situat in inima orasului, este clasificat la 3 stele si indeplineste cerintele de calitate si standarde europene. Hotelul este dotat cu cele mai moderne utilitati pentru a oferi oaspetilor de toate tipurile servicii si facilitati de cazare, masa, conferinte, seminarii, afaceri, banchete, aniversari.

Hotelul are o capacitate de 50 locuri de cazare in 26 de camere, structurate in camere single, duble standard, duble superioare, garsoniere si apartamente, toate dotate cu grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, mini-bar, internet wireless si telefon.

Hotelul dispune si de un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, ce ofera oaspetilor preparate din bucataria traditionala si internationala, pune la dispozitie bauturi rafinate si specialitati culinare ardelenesti la standarde de calitate. Pentru oameni de afaceri, hotelul dispune de 2 sali de conferinte, spatioase si elegante, pentru 80 sau 120 de persoane, cu posibilitati de organizare de seminarii, conferinte, aniversari, dineuri.