Hotel in Cluj

Hotel in ClujEsti interesat sa gasesti un hotel in Cluj? Atunci trebui sa stii ca din multitudinea de oferte iti recomandam sa alegi Hotel Transilvania. Acest hotel in Cluj te va servi cu multa ospitalitate pentru ca tu sa fii mereu incantat sa ii treci pragul.

Astfel, acest hotel in Cluj te ajuta sa te afli in imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice, precum Piata Unirii, unde poti vizita biserica Sf. Mihail, Muzeul Farmaciei, monumentul “Stalpii impuscati” si Muzeul de Arta; Piata Muzeului cu biserica Franciscana, maosoleul Carolina, Muzeul de Istorie si Piata Mihai Viteazul. De asemenea, hotelul te va tine conectat la evenimente de peste an, precum festivalurile de film, concerte internationale, conferinte medicale etc.

Mai trebuie sa tii cont de faptul ca avantajele oferite de acest hotel in Cluj sunt preţurile accesibile la cazare în centrul oraşului Cluj-Napoca, dar si de faptul ca ofera clientilor pe timpul sederii in Cluj, parcare gratuita. Hotel Transilvania pune la dispozitie 28 de camere spatioase, cu pardoseli din lemn, din care 6 sunt superioare single (3 stele), 2 single (2 stele), 14 camere superioare double (3 stele), 2 double (2 stele) 2 junior apartamente (3 stele), 2 senior apartamente (3 stele) dar si o sala de conferinte si un business room avand o capaciate totala de 50 de persoane.

Totodata, hotelul dispune de parcare exterioară, închisă, unde masinile sunt in siguranta deoarece exista camere video 24/ 7. Ca si client trebuie sa stiti ca locurile de parcare sunt supuse unei disponibilităţi limitate. Parcarea este pusă la dispoziţia clienţilor pe perioada de şedere: începând cu ora 14 în ziua de check-in, până la ora 12 în ziua de check-out.