Hotel in Cluj

Hotel in Cluj 5Un hotel in Cluj foarte cunoscut si apreciat este Hotel Transilvania. Legendele care vorbesc despre acest hotel in Cluj il descriu ca fiind cea mai veche cladire din Cluj-Napoca care si-a pastrat timp de mai bine doua secole intrebuintarea, acea de a gazdui in camerele sale si a ospata in bucataria sa turistii veniti sa vada cel mai important oras din inima Ardealului.

In acest hotel in Cluj ar fi innoptat multi oaspeti de seama, de la printese pana la catetenii din armata principilor transilvaneni. Faima acestui hotel a mers pana la urechile scriitorului irlandez Bram Stoker. Acesta a fost inspirat de numele din acea epoca a hotelului clujean, Hotel Regina Angliei, amintindu-l in romanul sau Dracula sub numele de Hotel Royale. In roman, personajul principal, Jonathan Harker va face un popas la Hotel Royale inainte de a se intalni cu terifiantul conte-vampir.

Astazi, Hotel Transilvania va intampina cu bratele deschise fie ca sunteti turisti in cautarea aventurii si a locurilor minunate din zona, fie va aflati intr-o delegatie, intalnire de afaceri. Aveti la dispozitie toate conditiile necesare pentru o vacanta de vis.

Hotel Transilvania este situat la mai puţin de 200 m de centrul oraşului Cluj-Napoca. în imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice. Are la dispozi’tie 28 de camere amenajate modern cu Internet wireless gratuit. Poseda parcare exterioară, inchisă şi supravegheată video, în limita disponibilităţii, dar si o sală de evenimente personalizabilă, conform cerinţelor clienţilor.