Hotel in Cluj

hotel in Cluj 1Exista un hotel in Cluj care a sfidat trecerea timpului, fiind cea mai veche cladire din oras care si-a pastrat scopul initial. De mai bine de doua secole, Hotel Transilvania isi asteapta oaspetii cu bratele deschise, iar personalul este mai mult decat incantat sa va arate ce inseamna adevarata ospitalitate transilvaneana.

Tot acest hotel in Cluj a constituit si sursa de inspiratie pentru Bram Stoker. In romanul sau, “Dracula”, scriitorul irlandez aminteste de popasul tanarului Harker in Cluj la hotel Royale. Din descrierile cladirii si dupa nume, hotel Royale s-a dovedit a fi chiar Hotel Transilvania, care pe atunci purta numele de “Regina Angliei”, fapt ce l-a impresionat enorm pe Stoker.

Acest hotel in Cluj va pune la dispozitie 28 de camere spatioase, cu pardoseli din lemn, din care 6 sunt superioare single (3 stele), 2 single (2 stele), 14 camere superioare double (3 stele), 2 double (2 stele) 2 junior apartamente (3 stele), 2 senior apartamente (3 stele) dar si o sala de conferinte si un business room avand o capaciate totala de 50 de persoane. Sala de conferinta de la Hotel Transilvania dispune de videoproiector, flipchart, ecran, conexiune la internet si sistem de traducere simultana.

Restaurantul hotelului va asteapta sa va rasfete cu preparate traditionale, gatite cu multa grija si pasiune, iar vara, va puteti bucura de o limonada delicioasa pe terasa, privind lenes la agitatia din oras.