Guler magnetic

GULER MAGNETIC

Guler magnetic – un ajutor real pentru sănătate

Ritmul alert al vieții nostre cotidiene cauzează adesea un nivel ridicat al stresului. Solicitarea fizică a corpului și cea mentală se resimt, după o anumită vârstă și apar semne ale deteriorării organismului. Pentru a prevenii și trata simptomele unei oboseli generale, un guler magnetic rezolvă multe dintre problemele omului modern.

Care este principiul de funcționare al unui guler magnetic? Gulerul este o invenție care are în spate multă cercetare științifică și își găsește aplicativitatea în viața reală. Utilitatea unui guler magnetic vine din funcția lui care stimulează punctele de acupunctură ale gâtului, prin microcâmp magnetic.
Compoziția unui asemenea produs este realizată din material polivinilic expandat, care oferă o concentrație maximă de rezonanță asupra microcâmpurilor bioelectrice din corpul uman. Deasemenea, în realizarea produsului, se inserează cristale ce conțin elemente bivalente și au proprietăți magnetice. La toate acestea, se mai adaugă și pietre prețioase și semiprețioase, metale nobile sau oxizi speciali.
Doar la nivelul gâtului, sunt localizate peste 120 de puncte de acupunctură și 12 meridiane, aflate în strânsă legătură cu toate organele corpului uman. Prin acest guler magnetic revoluționar, este posibilă stimularea tuturor acestor puncte. Cu ajutorul masajului, acupuncturii, magnetismului, emisiilor bioenergetice și electropuncturii, funcții îndeplinite de guler, se pot elimina sau ameliora multe dintre afecțiunile omului.

Fiecare produs a fost testat de pacienți, în cabinete speciale de acupunctură și bioenergie. Totodată, acest guler reprezintă un potențiator magnetic cu un efect de creștere impresionant al cuantumului energetic prezent în corpul uman.
Beneficiile unui asemenea accesoriu transcede durerile de gât și are efecte pozitive în creșterea câmpului energetic al omului cu până la 40%. Se remarcă și prin ameliorarea oboselii, stimulării vederii și a glandei tiroide, îmbunătățește vederea și atenuează chiar și ridurile de pe gât sau durerile dentare.