Folie telefon

                                                                     Folie telefonFolie Telefon

Asigura-te ca poti folosi telefonul o lunga perioada de timp, aplicand o folie telefon pe ecranul acestuia. Noua generatie de telefoane, utilizeaza tehnologia touch tocmai pentru a fi mai usor si mai rapid de folosit, insa fara ingrijirile necesare, ecranul telefonului s-ar putea deteriora.

O folie telefon este unul dintre accesoriile de baza cand vine vorba de protectia device-ului tau. Nu va lasati pacaliti daca pe ambalajul telefoanelor cu touchscreen scrie ca au deja incorporata o astfel de folie de protectie. De cele mai multe ori se dovedeste a fi o protectie de scurta durata, nefacand fata mediului in care telefonul este utilizat in mod obisnuit. Cel mai bine este sa aplicati si voi cu cat mai mare grija o folie telefon.

Indiferent de calitatea foliei, un aspect foarte important este modul de aplicare. Daca nu sunt respectate indicatiile notate pe spatele ambalajului, sub folie telefon pot ramane particule de praf care vor zgaria ecranul si in cele din urma vor duce la dezlipirea foliei.

Fie ca vrei sa aplici o folie telefon sau pentru tableta, ebook sau mp3 player ai nevoie de: o folie protectie, o laveta pentru curatarea ecranului si un card cu marginea neteda pentru eliminarea bulelor de aer.

In cazul in care nu reusiti sa aplicati folia cum trebuie, cel mai bine ar fi sa apelati la cei care lucreaza in magazinele de specialitate sau sa cumparati o folie cu aplicatorul potrivit. Acesta se poate refolosi si reduce riscul de a face anumite erori in potrivirea si instalarea foliei.

Este foarte important sa investiti banii intr-o folie telefobn de calitate. O folie telefon ieftina va arata urat pe ecranul dispozitivului dumneavoastra, avand bule de aer si efectul de curcubeu.