Folie ecran

folie ecranFolie ecran – de ce este important sa-ti accesorizezi astfel telefonul

Cea mai importanta componenta a unui telefon touchscreen este chiar ecranul. Pentru a-i mentine caracteristicile o perioada cat mai indelungata de timp ai nevoie de o folie ecran.

Iti aduci aminte de vechile telefoane cu un display micut? Parca nici nu-ti venea sa investesti foarte mult pentru a le pastra intacte cat mai mult timp, insa pe masura ce tehnologia s-a dezvoltat au aparut modele mai peformante cu un display din ce in ce mai mare si mai sensibil la mediul exterior. Pentru buna functionare a telefonului ca un intreg, primordial este ca ecranul sa fie in permanenta curat si protejat de praf, dar mai ales de zgarieturi. Pentru astfel de situatii exista un accesoriu ideal: folie ecran.

O folie ecran este o foita extrem de subtire, transparenta al carei scop este ca in momentul in care ai aplicat-o peste ecranul telefonului tau sa ramana fixata si sa-l protejeze impotriva zgarieturilor sau a altoraccidente.

Pentru ca o folie ecran sa se aplice corect exista doua posibilitati: o folie ecran se poate adauga atat in mediul umed, cat si in mediu uscat. In ambele cazuri trebuie sa se tina cont de cativa pasi simpli.

Inainte de a o aplica inchide telefonul si scoatei bateria. Apoi, sterge-i ecranul cu un material fin. Inainte de a aplica folia incearca sa vezi estimativ daca modelul se potriveste telefonului tau. Dezlipeste-i un capat, aplica-l cat mai drept pe marginea superioara a telefonului si incetul cu incetul adu-o spre marginea inferioara a ecranului. Mare grija la bulele de aer. Pentru a o netezi poti presa usor peste suprafata foliei cu un card sau un obiect asemanator. Daca te temi ca nu vei aplica folia corect poti apela la serviciile unui specialist. Vei economisi timp.