Folie ecran

folie ecranDintre toate accesoriile de protectie a telefonului, folie ecran indeplineste cu brio aceasta functie de a tine telefonul departe de defectiuni provocate de loviri sau zgarieri.

Mai cu seama ca traim intr-o epoca in care telefonul mobil nu este folosit doar pentru a comunica cu altii, ci si din diverse alte necesitati. Telefonul de azi, este un mic aparat foto, care inmagazineaza fotografii din vacante, instantanee de la zile de nastere ale celor din familie, este o minicamera video care surprinde clipe din viata de zi cu zi, dar si o agenda de dimensiuni mici, care ne ajuta sa fim mai organizati si sistematici. Din aceste motive, telefonul are nevoie si de atentia noastra, de grija noastra de a-l pastra cat mai mult timp in buna stare de functionare.

Unul dintre accesoriile de baza pentru protectia telefonului este o folie ecran. O folie ecran se aplica pe suprafata touch a telefonului – ecranul. Aceasta se poate schimba, de regula, o data la 6 luni, insa depinde foarte mult si de cum avem grija de telefon.

Din graba sau mult stres, obisnuim sa aruncam acest device prin geanta sau buzunar fara sa ne gandim ca ecranul sau poate fi si aici pus in pericol. O folie ecran nu-l poate proteja de zgarieturi sau ciobiri pe carcasa, dar vom sti sigur ca ecranul telefonului este protejat. Alaturi de huse sau tocuri, o folie ecran este prima achizitie imediat dupa ce ne-am cumparat un nou telefon.

Pentru a aplica folia pe ecranul telefonului este mai bine sa cereti sprijinul unui vanzator din magazinul in care v-ati achizitionat acest accesoriu. In acest fel, nu veti irosi un numar mai mare de folii pana sa ajungeti sa pliati corect respectivul accesoriu. Persoanele din magazinle de specialitate va vor informa corect asupra acestor lucruri.