Facilități și dotări la o cazare în Cluj cu renume, Hotelul Transilvania

cazare in Cluj 3Facilități și dotări la o cazare în Cluj cu renume, Hotelul Transilvania

Hotelul Transilvania oferă cazare în Cluj într-o zonă ultracentrală, totuși într-o atmosferă liniștită. Este cel mai vechi hotel din oraș, atestat documentar încă din evul mediu, când în locul acestui hotel funcționa un han, iar în sec. al XIX-lea s-a transformat într-un hotel, păstrând menirea de cazare în Cluj de-a lungul secolelor, fără întrerupere. Fiind cea mai veche clădire al Clujului, structura ei nu a fost modificată, doar renovată și modernizată complet. Având o asemenea notorietate, dar și datorită echipei de profesioniști, a modernelor dotări, la Hotelul Transilvania oferă cazare în Cluj, unde turiștii trăiesc adevărate clipe de relaxare și încântare.

Hotelul dispune de 28 camere, cu o capacitate totală de 48 locuri, structurată astfel: 8 camere single, 16 camere duble, 2 apartamente și 2 apartamente junior. Hotelul dispune de o terasă în curtea interioară a clădirii, cu o capacitate de 100 de locuri; o sală de evenimente cu 40 locuri; un social room; un restaurant, ce oferă preparate din bucătăria tradițională și internațională, cu 25 locuri; și parcare gratuită.

Facilități și servicii:
internet wireless, TV cablu, linie telefonică, minibar, izolare fonică a camerelor, aer condiționat în anumite camere.
Alimentație și băuturi: meniu à la carte, mic dejun inclus în prețul camerei, servicii de bar, cafenea, room service
Personal: recepție deschisă non-stop, serviciu de trezire la ora dorită, personal multilingv (română, maghiară, engleză)
Business și întâlniri de afaceri: sală de conferințe cu toate dotările incluse, birou pentru interviuri, servicii de catering, welcome coffe și coffe break
Servicii suplimentare gratuite: parcare supravegheată video cu 10 locuri, seif, uscător de păr și fier de călcat, păstrare bagaje, ziare, ghiduri, fax, printare, xerox
Servicii suplimentare contra cost: servicii de spălătorie, călcătorie, pat suplimentar, transport de la și la aeroport, ghid turistic.