Evenimente in Brasov

Evenimente in Brasov

Evenimente in Brasov, povestea unui calator

Daca mi-ar fi spus cineva ca voi ajunge sa particip la evenimente in Brasov, in scurta mea vizita acolo, nu as fi crezut. Orasul de la poalele Tampei are un stil aparte de a-si cuceri musafirii. Ii privesti cerul si norii, surprins ca esti atat de aproape de ei. Apoi, privesti cu admiratie inspre Tampa si iti propui sa ajungi pe-acolo, daca timpul iti permite.
Nici nu te gandesti sa participi la vreunul din numeroasele evenimente care au loc zi de zi aici.

Nu cunosti pe nimeni, nici n-ai stii unde anume sa gasesti evenimente in Brasov. Ca orice calator cumsecade, bati orasul la pas, printre cladiri cu arhitectura impresionanta, pe strazi inguste si primitoare. Inevitabil, simti nevoia de o pauza. Poate la o cafea? Undeva sa-ti asterni gandurile?
Asa ajungi intr-o cafenea micuta, in centrul vechi al orasului. Si iata-te ca ai nimerit la un atelier de origami. Ospatarul te intreaba amabil daca ai venit la atelier si iti indica unde sa te asezi. Prins de moment, te lasi dus de val. Pana la urma, de ce nu participi la evenimente in Brasov? Aparent, nu-i nevoie sa cunosti pe nimeni. Oamenii sunt draguti si prietenosi. Atelierul incepe, ti se dau materiale si instructiuni, se face schimb de zambete, glume si idei. Iti faci prieteni de calatorie, cu alte cuvinte.
Caci urmatoarea oprire, ca sa te convingi ca e frumos sa mergi la evenimente in Brasov, este la vernisajul unei expozitii.

In program, un concert inedit al unei trupe locale. Sunt evenimente mici, intime, insa cunosti atat de multi oameni de calitate, incat te intrebi cum de ai fost la un pas de a le rata.
E frumos sa vizitezi un oras, sa ii descoperi obiectivele turistice, istoria, cladirile, strazile. La fel de inedit este sa-l explorezi prin prisma evenimentelor locale, sa ii cunosti localnicii. Vrei sa descoperi tot ce-i mai interesant la poalele Tampei? Participa la evenimente in Brasov!