Cuart granulat

Cuart granulatAproape majoritatea materialelor folosite in constructii contin cuart granulat, un produs obtinut in urma unor unor actiuni de uscare si clasare a nisipului cuartos spalat. Pentru cei nestiutori in ale constructiilor, explicam faptul ca cuart granulat poate fi utilizat in industria materialelor de constructii si la fabricarea adezivilor sau a mortarelor uscate. De asemenea, au aplicabilitate si in filtrarea apei sau sablare.

Constructii in prepararea mortarelor pentru zidarie, tencuieli si finisaje prin adaos de ciment si / sau var, pardoseli de rezistenta si pavaje, terenuri de sport artificiale, terenuri de golf, locuri de joacă pentru copii, material antiderapant; turnatorie, in toate se utilizeaza nisipul cuartos. Ba mai mult, este preferat de tot mai multi constructori datorita moduluiin care a fost prelucrat, proprietatile sale de baza nefiind alterate de substante chimice.

Nisipul cuartos, cuart granulat se mai foloseste si pentru gazoane artificiale si se poate livra in sorturile: S 0,4-1,2 mm, S 1 – 3 mm, S 2 – 4 mm.

Firma, Bega Minerale Industriale cea care este specializata in producerea de cuart granulat poate livra si alte sorturi granulometrice decat cele deja mentionate anterior, in functie de utilizarile si necesitatile clientilor.

Comenzile pot fi trimise in toata tara. Produsul nisip cuartos, cuart granulat este ambalat in saci de rafie de 40 de kg. Preturile sunt mai mult decat accesibile, iar calitatea produselor este superioara.

Folosind produse de buna calitate, casa mult visata va capata contur si se va distinge intre celelalte cladiri vecine. Durabilitatea lucrarilor va fi tot in avantajul

Casa de vis pe care o vedeti cu ochii deschisi merita un proiect in care sa folositi cele mai bune si rezistente materiale de constructii.