Ce avem in vedere cand alegem un alimentator laptop

Alegem un alimentator laptop

Alegem un alimentator laptop

Incarcarea bateriei laptopului este foarte importanta in momentul in care se descarca, deoarece fara aceasta nu putem folosi dispozitivul. Insa, pentru incarcarea bateriei avem nevoie de un alimentator laptop. Fiecare model de laptop are alimentatorul sau propriu, adica un anume voltaj, amperi si dimensiune de mufa.

Prin urmare, nu putem lua un alimentator Dell sa il folosim pentru un laptop Asus! De aceea, atunci cand ni se strica un alimentator laptop, trebuie sa avem in vedere cateva lucruri. In primul rand, voltajul produs de alimentator trebuie sa fie egal cel vechi deoarece daca este mai mare sau mai mic, nu va functiona.

Apoi, amperajul produs trebuie sa fie egal, dar poate fi si mai mare pentru o mai buna functionare a dispozitivului. Nu in ultimul rand, mufa unul alimentator laptop trebuie sa aiba exact aceeasi dimensiune pentru ca daca este mai mare sau mai mic nu se potriveste cu modelul nostru de laptop. Dupa ce ati citit cum se alege un alimentator laptop, pe site-ul Fractal Computers puteti gasi aceste accesorii originale la preturi accesibile.