Becuri H7 cu efect xenon

xenon h7Vizibilitatea este enorm de importanta in timpul noptii, cand conducem o masina. Este o mare diferenta dintre becurile vechi, uzuale, cu halogen si tipurile mai noi cu xenon sau cu efect xenon. Becul H7 Osram Cool Blue Hyper functioneaza cu halogen, dar putem observa la prima vedere diferenta dintre acest tip si becurile mai vechi.

Acest bec H7 halogen are efect xenon, este o solutie perfecta tuturor soferilor, care doresc o lumina mult mai alba si o vizibilitate sporita in timpul condusului. Efectul xenon inseamna o lumina mult mai alba, decat ale tipurilor traditionale cu halogen, iar aceasta caracteristica este un mare avantaj.

Soferul nu se oboseste, cand conduce, pentru ca aceasta culoare nu este obositoare pentru ochi. Aceasta culoare a luminii este aproape de cea naturala, adica de lumina solara, de aceea aceasta este odihnitoare pentru ochii nostri, pentru ca aceste sunt obisnuiti cu soarele.

Se poate monta un set de becuri H7 foarte usor, avem nevoie doar de un adaptor, sunt foarte multe tipuri in webshopul DT-Xenon, putem comanda cu usurinta pentru multe tipuri de masini.