Avantajele Agenției de Mașini de Închiriat Cluj

Mașini de Închiriat Cluj 4Avantajele Agenției de Mașini de Închiriat Cluj

Aveți o întâlnire de afaceri în capătul celălalt al țării? Sunteți pe drum, venind din Cluj-Napoca, dar aveți o pană, și nu mai puteți continua drumul? Atunci apelați reprezentanții noștri de la agenția de Mașini de Închiriat Cluj și rezervați un autoturism! Dispunem de un parc auto foarte mare și vă stăm la dispoziție non-stop, pentru a vă ajuta să alegeți mașina potrivită nevoilor dumneavoastră.

Printre avantajele agenției noastre de Mașini de Închiriat Cluj putem enumera serviciul gratis de primire-predare a autovehiculului închiriat, având cele mai bune prețuri de pe piață. La noi prețurile afișate sunt prețuri finale, ce includ: taxe de predare și primire, asigurare obligatorie, asigurare CASCO, taxele de drum, taxele de parcare în aeroport, taxe de cauciucuri de iarnă. Prețurile noastre sunt exprimate în euro/zi, cu TVA-ul inclus, și nu percepem taxe ascunse su limită de kilometri parcurși. Suntem una dintre puținele firme de închirieri mașini ieftine, unde nu se percepe plată în avans în momentul rezervării unei mașini.

În plus, la noi toate prețurile sunt negociabile astfel încât să satisfacem toate necesitățile clienților noștri! Pentru a preda sau a prelua mașina închiriată, puteți alege orice locație în Cluj fără taxe în plus, acest serviciu fiind gratis. Dacă călătoriți cu avionul, ce aterizează în Aeroportul Internațional din Cluj, și doriți să vă aștepte o mașină de închiriat chiar în incinta aeroportului, noi vă pregătim mașina aleasă gata de drum, doar trebuie să ne anunțați, când aterizează avionul dumneavoastră. La noi și acest serviciu este gratis! Pe lânga acestea, vă punem la dispoziție oferte pentru mașini de închiriat pentru evenimente toată perioada anului.

În gama noastră de mașini de închiriat Cluj puteți găsi de la mașini economice până la mașini de închiriat de dimensiuni medii, standard, jeep 4×4. Toate mașinile sunt dotate corespunzător fiecarui anotimp și vă putem oferi gratuit, la cerere, produse adiționale: scaun pentru copii sau GPS.