Alimente geriatrice

alimente geriatriceAlimente geriatrice

De-a lungul vietii, organismul nostru se regenereaza continuu, proces care cuprinde fiecare celula. Pentru acest proces de reinnoire sunt necesare elemente esentiale de reconstructie. Alimentele trebuie sa asigure sanatatea si vitalitatea celulelor, dar pentru a ne asigura ca organismul nostru primeste necesarul de vitamine zilnice putem sa suplimentam aceste nutrimete cu alimete geriatrice,

Gama de alimente geriatrice determină o uimitoare acțiune de reconstrucție celulară, de întinerire evidentă a organismului și de îmbunătățire durabilă a stării de sănătate. Intervine in regenerarea vederii, reda elasticitatea pielii si rezistenta oaselor.

Aceste alimente geriatrice amana ceasul biologic, necrutator. Din pacate nu-l putem opri, insa putem alege sa imbatranim frumos si sanatos. Alaturi de suplimentul cu alimente geriatrice trebuie sa facem mult sport si sa incercam sa ducem o viata cat mai linistita, mai lipsita de griji si de stres fiindca cel mai mare factor de deteriorare celulara este cel psihic – stresul.

Atentie insa, aceste alimente geriatrice sunt suplimente alimentare. Ele nu inlocuiesc mesele de peste zi. Pentru o viata sanatoasa este important sa avem o dieta echilibrata, bogata in vitamine, proteine si alti nutrienti care sa ne ajute sa ne pastram vitalitatea cat mai mult timp.

Pentru ca reusita acestor alimente geriatrice sa fie una totala, trebuie sa incercati sa va imbunatatiti stilul de viata. Incercati va odihniti cel putin 8 ore pe zi, sa luati toate cele trei mese ale zilei, sa mancati cat mai sanatos, consumati multe legume si fructe in stare cruda. Acestea sunt pline de vitamine si va vor asigura necesarul de energie zilnic, garantat. Faceti miscare zilnic, gasiti acele exercitii care vi se potrivesc. Daca nu stiti exact cum sa procedati, cel mai bine intrebati un specialist.