Accesorii protectie telefon

accesorii protectie telefonTi-ai cumparat un smartphone de o calitate superioara pentru bani grei? Neaparat ai nevoie de accesorii protectie telefon! Aceste accesorii protectie telefon au scopul de a proteja telefonul mobil, tabletele sau iPhone-urile de zgarieturi, lovituri si de praf, in timp ce pot oferi si un design atragator acestora.

Industria telefoanelor mobile a adus pe piata accesorii protectie telefon de o mare diversitate si calitate. Iti sta la dispozitie o gama foarte larga de accesorii protectie telefon si exista mai multe variante de ti-a proteja telefonul. Sunt confectionate din diverse materiale: textil, velur, silicon, piele naturala sau ecologica, si sunt disponibile in diverse culori, imprinturi si dimensiuni. Aceste accesorii protectie telefon se clasifica astfel: huse, tocuri si folii de protectie.
Cele mai populare sunt husele de protectie, care acopera lateralul si spatele telefonului de a proteja impotriva loviturilor, zgarieturilor, lasand liber acces la ecran, butoanele laterale, difuzorul si microfonul. Sunt confectionate din silicon, plastic sau piele. Cu imprinturi sau culori diversi dau un chic, un design interesant telefonului tau.

Tocurile de protectie protejeaza integral terminalul mobil acoperindu-l complet, oferind in acelasi timp acces la portui si butoane. Ofera o protectie superioara in fata socurilor, zgarieturilor si a depunerii prafului si sunt realizate din diverse materiale: textil, velur, plastic, piele naturala su ecologica.

Tot din gama de accesorii protectie telefon fac parte foliile de protectie, sunt ideali pentru o protectie de durata pentru ecranul telefonului tau impotriva zgarieturilor si a prafului. Sunt fabricate in special pentru fiecare model de telefon, asa ca nu necesita decupare, si adezivul cu care se lipeste de ecran nu lasa urme dupa inlaturare.